İçeriğe geç

Müzekart Çıkarmak Için Ne Gerekli

MüzeKart çıkartmak kaç TL?

Müze kartı öğrenciler için 30 TL, yetişkinler için 60 TL’dir. Ancak öğrenci ücreti yalnızca 18 yaşını doldurmuş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı öğrenciler için geçerlidir. 18 yaş altı öğrenciler müze kartına ihtiyaç duymadan müzelere ücretsiz girebilirler.

MüzeKart kaç TL 2024?

2024 yılında müze giriş ücreti ne kadar? )65 avro2 satır daha•1 Temmuz 2024

E-devletten MüzeKart alınır mı?

Müzekart’ın e-devlet üzerinden satışı başlatıldı. “Dijital Müze Kartı için e-devlet başvurusu kılavuzu”na erişmek için buraya tıklayın.

Ücretsiz MüzeKart nasıl çıkarılır?

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 13 Temmuz 2023 – 13 Ekim 2023 tarihleri ​​arasında ortaklaşa yürüteceği ücretsiz gençlik müze kartı başvurusuna katılmak için, şartları taşıyan vatandaşların gelip, adres bilgisi girerek kayıt formunu doldurmaları yeterli olacak.

1 müze kartı kaç kişi kullanılabilir?

T.C. MüzeKart ile Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Saraylar ve Çanakkale Bölge Müdürlüğü’ne bağlı 350’den fazla müze ve ören yerini yılda 2 (iki) kez ziyaret edebilir, tarihe keyifli bir yolculuk yapabilirsiniz.

Müzekart 60 TL mi?

Vatandaşlar MüzeKart (60 TL) satın alma hakkına sahiptir. MuseumPass Türkiye yabancı ziyaretçiler için geçerlidir. MuseumPass Türkiye ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı 350’den fazla müze ve arkeolojik alanı ve ulusal sarayları 15 gün boyunca ziyaret edebilir ve tarihte keyifli bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

Kız Kulesi giriş kaç TL 2024?

Ziyarete yeniden açılan Kız Kulesi’ni 50 TL karşılığında ziyaret edebilirsiniz. Kız Kulesi, 1 Mart 2024’ten itibaren ziyaretçilere yeniden açılacak. Kuleye ulaşım, Karaköy Ziraat Bankası önündeki iskeleden sağlanacak. Üsküdar ve Salacak’ta ise sahil düzenleme çalışmaları sürüyor.

Müzekart internetten alınır mı?

Mobil Müzekart 60 TL’dir. 18 yaş ve altı ile 65 yaş ve üstü Türk vatandaşları gişelerden ücretsiz bilet satın alabilirler. İnternet üzerinden satın alınan Müzekart ücrete tabidir.

Sınırsız müze kart ne kadar?

Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı 350’den fazla müze ve ören yerini sınırsız ziyaret etme imkânı sağlayan Müze Kart’ın fiyatı, Bakan Mehmet Nuri Ersoy’un talimatıyla bu yıl 60 lirada sabit tutuldu.

MüzeKart kaç yıl geçerli?

İlk satın alındığı günden itibaren bir yıl geçerli olan Müze Kart, Türk vatandaşları için 60 TL’dir. Peki, Müze Kart almak için ne yapmanız gerektiğini biliyor musunuz?

MüzeKart kaç günde gelir?

SICPA Türkiye’nin burada belirtilmeyen ve Türkiye Cumhuriyeti yasalarından doğan diğer tüm hakları saklıdır. Web sitesi üzerinden satın alınan kartlar ödeme tarihinden itibaren 30 gün içinde kargo ile teslim edilecektir.

MüzeKart ile her yer ücretsiz mi?

Müzakart, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı tüm müze ve ören yerlerini ücretsiz ziyaret etmenizi sağlayan karttır.

Müze kimlere ücretsiz 2024?

CEVAP-4: “Müze ve Örenyerlerine Girişe İlişkin Usul ve Esaslar” çerçevesinde, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve 18 yaşını doldurmamış gençler ve çocuklar (okul gezilerinde gruba eşlik eden öğretmenler) müze ve örenyerlerini ücretsiz ziyaret edebilirler.

Telefondan müzekart nasıl alınır?

Museumkart GNS dijital bir hizmettir. Türkiye Müzeleri mobil uygulamasını akıllı telefonunuza indirirseniz, doldurduğunuz formda belirttiğiniz e-posta adresi ve şifre ile mobil uygulamaya giriş yapabilirsiniz.

Müze kartı nereden alabilirim?

Bunları kimliğinizle birlikte müze bilet satış noktalarından temin edebilirsiniz.

Müzekart 1 yıl ücretsiz mi?

Müzekart GNS, Türkiye’deki 300’den fazla müze ve ören yerinde geçerli ücretsiz bir dijital karttır.

Müzekart kaç gün içinde gelir?

Yapmanız gereken www. adresine gidip, adresinizi girmeniz, gerekli bilgileri doldurmanız ve kredi kartınızla kartı satın almanızdır. Sistem tarafından onaylandıktan sonra kartınız 5 gün içerisinde kurye adresinize teslim edilecektir.

Müze kartı nereden alabilirim?

Bunları kimliğinizle birlikte müze bilet satış noktalarından temin edebilirsiniz.

Müzekart ile Galata Kulesi ücretsiz mi?

MuseumCard sahipleri Galata Kulesi’ne herhangi bir ek ücret ödemeden girebilirler. Galata Kulesi için bilet ücreti aşağıdaki gibidir. Galata Kulesi haftanın her günü 08:30 – 23:00 saatleri arasında ziyaretçilere açıktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir